Free Worldwide Shipping for orders over 50 EURO ≈ 56 USD
Καλάθι 0

Καλύτερο περιλαίμιο 2020 - PET AWARDS 2020 🥇

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε τη βράβευσή μας στα PET AWARDS 2020 με το βραβείο GOLD στην κατηγορία «Καλύτερο περιλαίμιο για σκύλους» Ευχαριστούμε από καρδιάς εσάς και τα σκυλάκια σας για την προτίμηση και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με ακόμη καλύτερα και ξεχωριστά προϊόντα! 

Τα βραβεία, που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Boussias Communications, προσκάλεσαν όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του pet industry, να καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους και να διεκδικήσουν τη θέση τους στους καλύτερους του κλάδου. Η μεγάλη συμμετοχή και το υψηλό επίπεδο όλων των υποψηφιοτήτων, τόσο σε επίπεδο ποιότητας, όσο και σε επίπεδο καινοτομία, ήταν από τα χαρακτηριστικά των PetAwards 2020.

Με πρόεδρο την Δρ. Αθηνά Τραχήλη, Πρόεδρο του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, Αντιπρόεδρο της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κτηνιάτρων, Τομέας Ελεύθερων Επαγγελματιών, την κριτική επιτροπή συνέθεσαν 34 σημαντικές προσωπικότητες, ανάμεσα τους διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και επαγγελματίες του petindustry, όπου και ανέξειξαν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και τις καινοτόμες επιχειρήσεις που προσφέρουν ουσιαστική φροντίδα και ευζωία στα κατοικίδια ζώα.

«Ως Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής και δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίησή μου για τον τρόπο διεξαγωγής των pet awards και να δηλώσω τα διαπιστευτήριά μου τόσο για την αξιοπιστία του θεσμού και των υποψηφιοτήτων, όσο και για την αντικειμενικότητα των κριτηρίων ως προς το επίπεδο των υπηρεσιών, την ποιότητά τους, την καινοτομία τους, την αποτελεσματικότητά τους και την αξία τους, με μοναδικό γνώμονα την υγεία και ευζωϊα των κατοικιδίων ζώων, καθώς η συντροφιά τους αποδείχτηκε περίτρανα στις μέρες που διανύουμε πως είναι όχι απλά απαραίτητη, αλλά πέρα για πέρα «θεραπευτική» και πολύτιμη», αναφέρει η Δρ. Αθηνά Τραχήλη.

Το βραβείο GOLD στην κατηγορία «Καλύτερο περιλαίμιο για σκύλους» απέσπασε η ArgusCollar.

Τα βραβεία διεξήχθησαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με την τιμητική υποστήριξη του Πανελληνίου Συλλόγου Επαγγελματιών Ζώων Συντροφιάς. Χορηγός επικοινωνίας των PetAwards 2020 ήταν το περιοδικό PetsToday.

Αναλυτικά, τις εταιρείες που βραβεύθηκαν θα τις βρείτε στο www.petawards.gr

 



Older Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published