Free Worldwide Shipping for orders over 50 EURO ≈ 56 USD
Καλάθι 0

Νέα

Καλύτερο περιλαίμιο 2020 - PET AWARDS 2020 🥇

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε τη βράβευσή μας στα PET AWARDS 2020 με το βραβείο GOLD στην κατηγορία «Καλύτερο περιλαίμιο για σκύλους» Ευχαριστούμε από καρδιάς εσάς και τα σκυλάκια σας για την προτίμηση και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με ακόμη καλύτερα και ξεχωριστά προϊόντα! Τα βραβεία, που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Boussias Communications, προσκάλεσαν όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του pet industry, να καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους και να διεκδικήσουν τη θέση τους στους καλύτερους του κλάδου. Η μεγάλη συμμετοχή και το υψηλό επίπεδο όλων των υποψηφιοτήτων, τόσο σε επίπεδο ποιότητας, όσο και σε επίπεδο...

Read more →


Best Friends Moments by ArgusCollar: "The Heat Wave"

Best Friends Moments by ArgusCollar: "The Heat Wave"

★ Η καινούρια καμπάνια της ArgusCollar, παρουσιάζει ανεκτίμητες στιγμές ξεγνοιασιάς, γέλιου, αλλά και συγκίνησης που μας χαρίζουν καθημερινά τα τετράποδα φιλαράκια μας!  ★ Στο πρώτο επεισόδιο, η Βασιλεία και ο Έκτορας βρίσκουν τον τρόπο να δροσιστούν μέσα στον καύσωνα!!

Read more →


Γίνε το NEXT DOG MODEL της ArgusCollar

Γίνε το NEXT DOG MODEL της ArgusCollar

H ArgusCollar προσκαλεί σκυλάκια και ιδιοκτήτες από την Καβάλα, 7-15 Μαρτίου, να φωτογραφηθούν επαγγελματικά και εντελως ΔΩΡΕΑΝ με αξεσουάρ και props για την τέλεια Insta photo. 1. Μπες στο photobooth της "AKIS reperage" (Βενιζέλου 30) 2. Γίνε ασορτί με τον σκύλο σου φορώντας τα αξεσουάρ της ArgusCollar 3. Πόζαρε για την τέλεια Insta Photo 4. Κοινοποίησε την με #arguscollar και ξεκίνα να μαζέυεις Likes Η φωτογράφηση περιλαμβάνει 1 φωτογραφία σε ψηφιακή μορφή (θα σταλεί στο email του κάθε συμμετέχοντα) έτοιμη για δημοσίευση στο Instagram. 

Read more →


GIVEAWAY!!!

GIVEAWAY!!!

Διάβασε τα πάντα για τα αγαπημένα σου κολάρα στο άρθρο του trihes.gr εδώ και πάρε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσεις ένα από αυτά, για σένα και τον σκύλο σου, συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής!

Read more →


Cupcakes γενεθλίων για τα σκυλάκια μας!

Γευστικά και υγιεινά Cupcakes για σκύλους για να γιορτάσετε τα γενέθλια του μικρού σας φίλου! Συστατικά: 1 κούπα αλεύρι 1 κουταλάκι baking soda ¼ της κούπας φυστικοβούτυρο ¼ της κούπας σπορέλαιο 1 κούπα τριμμένο καρότο ⅓ της κούπας μέλι 1 αυγό Γλάσο: 250 γραμ. τυρί κρέμα 1 μπανάνα 1 κουταλάκι κανέλα Εκτέλεση Cake: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Αναμειγνύουμε τα υλικά. Βάζουμε το μείγμα στα φορμάκια για 25-30 λεπτά. Για το γλάσο: Λιώνουμε την μπανάνα και την αναμειγνύουμε με το τυρί και την κανέλα. Στην συνέχεια απλώνουμε το μείγμα επάνω στα κεκάκια και τα capcakes είναι έτοιμα!Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε...

Read more →